Birçok kişi sosyal medya ve forumlar hakkındaki görüşlerini ifade ediyor. Migros’un 5,999 TL’lik iPhone 11 kampanyasının hisse senetleriyle sınırlı olduğunu iddia ediyor. Migros’u sosyal medya hesaplarıyla bombalayan kullanıcılar, kampanyanın çok farklı olduğunu iddia etti.
Kasım ayında Türkiye’nin en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Migros, 26 Kasım-29 Kasım tarihleri arasında ‘büyük Cuma’isimleriyle yapılan kampanyalar kapsamında 5999 iPhone 11-64 GB’Yİ piyasaya süreceğini duyurdu. . Bu Migros kampanyası, telefonu almayı düşünenler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.
Bugün sosyal medyada ve forumlarda yapılan iddialara göre, bu Migros kampanyası tam olarak ne olması gerektiği değildi ve hisse senetleri ile sınırlıydı. Buna ek olarak, taleplere göre, bazı illerde belirli 3m veya 5m Migros’a sadece 3/4 gönderildi.
Cihazların çok düşük stoklarla sınırlı olduğu ve çok az mağazada satıldığı iddia ediliyor:
Migros çalışanı olduğunu iddia eden veya sosyal medyada ve forumlarda çalışanlarını saklayan kişilere göre, hisse sınırlı cihazlar satışa çıkmadan önce telefonu kullanan kişiler veya çalışanlar tarafından satın alındı. Bu noktada Migros’un çalışanı olduğunu iddia edenler “sahayı sabah aldı, kampanya çok uzun sürmeyecek” yorumunda bulundu.
R10’un 300 civarında sınırlı stokta kampanya yürütmesinin oldukça dikkat çekici olduğu Türkiye’de, büyük bir Migros’tan eskisinden çok daha fazla bilgi geliyor. Sabah sadece dört kişi alındı. “Karışıklık kafa karıştırıcı. Sosyal medyadaki iddialara benzer şekilde, kampanyanın kesiştiği noktada panjurlar açıldığında sadece çalışanların telefonu alabileceğini iddia ediyor.
Geçmişte Migros yöneticisi olarak çalıştığını iddia eden bir kişi, telefonların ‘hyperformat’ gibi konsept mağazalarında bulunduğunu ve orijinal tarafından garanti edilmediğini iddia etti. Buna göre, satın alınan cihazlar sadece Migros mağazaları aracılığıyla garanti servisine gönderilebilir.

29 yaşında olan Emre, Bilim ve Sanat alanında kendisini geliştirmek ve mobil teknolojiler başta olmak üzere birçok konuda araştırma yapmayı seviyor. 2. Üniversite eğitimine devam ediyor.